Mersin'in Tarsus ilçesinde iki grup arasında çıkan ve araçlara taşlarla saldırıldığı anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu vahim olay, Akşemsettin Mahallesi'nde, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu üzerindeki köprü civarında meydana geldi.
TAŞLI SALDIRI VE YUMRUKLU TEHDİTLER
Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kontrol altına alınması güç bir kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan şahıslardan biri, eline aldığı taşlarla çevredeki araçlara öfkeyle saldırdı. Ardından, bir başka şahıs ise taşla hasar verdiği aracın sürücüsünü hedef alarak yumruklarla saldırmaya çalıştı. Bu dehşet verici anlar, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son buldu.
ARAÇLAR KAÇTI, SAKİNLİK ÇABALARI
Saldırıya uğrayan otomobil sürücüleri, can ve mal güvenliği endişesiyle hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki duyarlı vatandaşlar ise kavgacı şahısları sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti. Yaşanan bu kontrolsüz şiddet anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilerek kamuoyuna sunuldu.








