Taşınma dehşeti: Ev sahibi ile nakliyeci kavgası kanlı bitti!

GÜNDEM Yayınlanma : 13 Aralık 2025 00:00 Düzenleme : 13 Aralık 2025 01:04
Taşınma dehşeti: Ev sahibi ile nakliyeci kavgası kanlı bitti!
Kayseri'de ev taşıma sırasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ev sahibi, tartıştığı nakliye çalışanı M.K.'yi bıçakla yaralayarak hastanelik etti. Şüpheli ev sahibi gözaltına alındı.

Kayseri'de eşya taşıma sırasında yaşanan tartışma, talihsiz bir kavgaya ve bıçaklı yaralanmaya yol açtı. Olay, Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde bir apartmanın 3. katında meydana geldi.

Ev Sahibi ve Nakliyeci Arasında Kavga

Antalya'ya taşınmak için bir nakliyat firmasıyla anlaşan ev sahibi M.B. ile firmadan gelen çalışan M.K. arasında, eşyaların taşınacağı binanın bahçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma başladı. Kısa sürede alevlenen gerginlik, trajik bir olaya dönüştü.

Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaralandı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ev sahibi M.B., yanında bulunan bıçakla M.K.'yi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı M.K., ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli ev sahibi M.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.