Tayini çıktı, okulunu yenileyip öyle gitti

EĞİTİM Yayınlanma : 26 Haziran 2025 14:52
Tayini çıktı, okulunu yenileyip öyle gitti
Kayseri Tomarza’daki okul müdürü Uğur Yıldırım, tayini çıkmasına rağmen görev yaptığı okulu baştan sona yenileyip yeni eğitim yılına hazır hale getirdi.

Tomarza-Dadaloğlu Şehit Emin Urhan Ortaokulu Müdürü Uğur Yıldırım, tayininin çıkmasının ardından görevini devretmeden önce örnek bir davranış sergiledi. Yeni görev yeri olan Pınarbaşı ilçesindeki Pazarören Ortaokulu'na geçmeden önce, mevcut okulunun tüm tadilat ve tamirat işlerini tamamladı.

Okulun fiziki eksikliklerini gideren Yıldırım, hem öğrenciler hem de öğretmenler için yeni eğitim yılına daha iyi şartlarda başlanmasını sağladı. Tadilat sürecinde okul binasının çeşitli bölümleri elden geçirilirken, sınıflar, koridorlar ve ortak alanlar yeniden düzenlendi.

Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, gösterdiği bu vefa ve sorumluluk örneği nedeniyle Uğur Yıldırım’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde de başarılar diledi. Müdür Yıldırım’ın bu davranışı, eğitim camiası ve ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.