TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında hayata geçirilmesi planlanan yasal düzenlemelerle ilgili temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda, İYİ Parti'nin ardından AK Parti'yi ziyaret eden Kurtulmuş, partinin üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.
TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ DÖNEM
Kurtulmuş'un AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile gerçekleştirdiği görüşme, basına kapalı olarak yaklaşık bir saat sürdü. Ziyarette, önümüzdeki hafta Meclis'e gelmesi beklenen 'Terörsüz Türkiye' süreciyle ilgili yasal düzenlemelerin detayları ele alındı.
YASAL DÜZENLEMELER MASADA
Bu önemli ziyaretin, terörle mücadelede yeni bir dönemin kapılarını aralaması ve ulusal güvenlik stratejilerinin güçlendirilmesi açısından kritik bir adım olduğu belirtiliyor. Kurtulmuş'un, farklı siyasi partilerle yaptığı görüşmelerle, bu hassas konuya geniş bir mutabakat zemini oluşturma çabası dikkat çekiyor. Detayları haftaya Meclis'te netleşecek olan düzenlemelerin, ülkenin terörle mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermesi bekleniyor.








