Tekirdağ’da afet beslenme grubu toplantısı: 2025 tatbikatlarına hazırlık

GÜNDEM Yayınlanma : 25 Eylül 2025 15:43 Düzenleme : 25 Eylül 2025 17:47
Tekirdağ’da afet beslenme grubu toplantısı: 2025 tatbikatlarına hazırlık
Tekirdağ’da, 2025 yılındaki ulusal ve uluslararası afet tatbikatlarına hazırlık amacıyla Afet Beslenme Grubu bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, afet anında beslenme hizmetlerinin kesintisiz sağlanması için iş birliği ve koordinasyon konul

Tekirdağ’da Afet Beslenme Grubu, 2025 yılında gerçekleştirilecek bölgesel ve uluslararası tatbikatlara yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

TOPLANTININ AMACI

Toplantıya, destek çözüm ortakları da katıldı. Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, tatbikatların işleyişi, iş birliği yapılacak kurumların rolleri ve sorumlulukları masaya yatırıldı.

AFET ANINDA BESLENME

Afet anlarında beslenme hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için alınacak önlemler ve yapılacak hazırlıkların önemi, toplantıda özellikle vurgulandı. Katılımcılar, tatbikatlara yönelik koordinasyon ve iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.