Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, park halindeki bir oto kurtarıcıya motosikletin ok gibi saplanması sonucunda sürücü yaralandı.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza, Şeyh Sinan Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi üzerinde gerçekleşti. K.M. isimli sürücünün kullandığı motosiklet, Çobançeşme Kavşağı yönüne doğru ilerlerken, yolun sol şeridinde park halinde bulunan oto kurtarıcı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü kaldırıma savruldu ve yaralandı.

ALKOL TESTİ SONUCU ŞOK EDİCİ
Olay yerine gelen İlçe Trafik Büro ekipleri, K.M.'nin alkol seviyesini kontrol etti ve sürücünün 2,82 promil alkollü olduğunu tespit etti. İlk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan K.M., tedavi altına alındı. Kazanın detayları da kaza anının kameraya yansımasıyla birlikte polis tarafından inceleniyor.







