Tekirdağ’da sağlıklı yaşam yürüyüşü

SAĞLIK Yayınlanma : 06 Eylül 2025 21:07 Düzenleme : 06 Eylül 2025 21:07
Tekirdağ’da sağlıklı yaşam yürüyüşü
Tekirdağ’da Halk Sağlığı Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşe, Yeşilay, İl Sağlık Müdürlüğü ve TEMOG gibi kurumlar destek verdi; Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da etkinlikte yer aldı.

Tekirdağ’da Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde sağlıklı yaşam farkındalığını artırmak amacıyla bir yürüyüş düzenlendi. Sahil dolgu alanında toplanan katılımcılar, Tekirdağ Yelken Kulübü önünden hareket etti.

SAĞLIKLI YAŞAM FARKINDALIĞI

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nın organize ettiği yürüyüşe Yeşilay, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve Tekirdağ Motorcular Grubu (TEMOG) da destek verdi. Motorcular, araçlarına bağladıkları mor balonlarla Barış ve Özgürlük Parkı’na kadar sürüş yaparken, vatandaşlar sahil hattında yürüyüşlerini sürdürdü. Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, yürüyüşe verdikleri desteği belirterek halk sağlığının önemini vurguladı.

HALK SAĞLIĞI HAFTASI KUTLAMALARI

Tekirdağ Halk Sağlığı Başkanı Hacı Bayram, 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası’nın il genelinde coşkuyla karşılandığını ve sağlıklı yaşam kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığını dile getirdi. Etkinlik, sahil dolgu alanında hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Programa Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Halk Sağlığı Başkanı Hacı Bayram ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.