Tekirdağ'ın zirveleri beyaza büründü, kartpostallık manzaralar oluştu

GÜNDEM Yayınlanma : 23 Şubat 2026 02:21 Düzenleme : 23 Şubat 2026 02:21
Tekirdağ'ın zirveleri beyaza büründü, kartpostallık manzaralar oluştu
Tekirdağ'ın yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı Ganos Dağı ve çevresini beyaza bürüdü. Sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Tekirdağ'ın zirveleri beyaza büründü, kartpostallık manzaralar oluştu

Tekirdağ'ın yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı, özellikle Ganos Dağı ve çevresini bembeyaz bir örtüyle kapladı. Kentte hava sıcaklığının 4 derece ölçüldüğü belirtilirken, kar yağışı en çok yüksek kesimlerde hissedildi.

YAĞIŞ MALKARA VE ŞARKÖY'Ü DE ETKİLEDİ

Malkara, Hayrabolu, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinin kırsal ve rakımı yüksek mahallelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı, kısa sürede doğayı beyaza çevirdi. Ganos Dağı çevresinde etkili olan yağışlar, adeta kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

SÜRÜCÜLER DİKKATLİ OLMAYA ÇAĞRILDI

Bazı yüksek noktalarda tipi şeklinde de görülen kar yağışı nedeniyle, sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Meteoroloji yetkilileri, kent genelinde düşük seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yüksek kesimlerde kar yağışının aralıklarla sürmesini beklediklerini bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.