Tır dorsesinde şok bulgu: 11 kaçak göçmen gizlenmiş!

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Kasım 2025 21:40 Düzenleme : 06 Kasım 2025 21:40
Tır dorsesinde şok bulgu: 11 kaçak göçmen gizlenmiş!
Tokat'ın Erbaa ilçesinde durdurulan tırda 11 kaçak göçmen yakalandı. Sürücü gözaltına alınırken, göçmenler sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi.
Tır dorsesinde şok bulgu: 11 kaçak göçmen gizlenmiş!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, durdurulan bir tırın dorsesinde gizlenmiş 11 kaçak göçmen bulundu.

DURDURULAN TIRDA SÜRPRİZ KONUKLAR

Tokat Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Aladun mevkiinde rutin bir denetim sırasında 77 RK 934 plakalı bir tıra müdahale etti. Yapılan detaylı kontroller sonucunda, aracın dorsesine ustaca gizlenmiş toplam 11 yabancı uyruklu kaçak göçmen tespit edildi.

GÖZALTINA ALINAN SÜRÜCÜ VE KAÇAK GÖÇMENLERİN DURUMU

Olayla ilgili olarak tırın Azerbaycan uyruklu sürücüsü B.H. gözaltına alındı. Yakalanan kaçak göçmenler ise ilk işlemlerinin ardından Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. İşlemleri tamamlanan göçmenler, sınır dışı edilmek üzere Tokat Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.