Togg hayali gerçek oldu: Üç engelli kardeşin mutluluğu görülmeye değerdi

YAŞAM Yayınlanma : 03 Aralık 2025 21:30 Düzenleme : 03 Aralık 2025 21:30
Togg hayali gerçek oldu: Üç engelli kardeşin mutluluğu görülmeye değerdi
Sivas'ta yaşayan bedensel engelli üç kardeşin Togg'a binme hayali, belediye müdürünün girişimiyle gerçek oldu. Müzik eşliğinde yapılan yolculukta kardeşlerin mutluluğu yüzlerinden okundu.
Togg hayali gerçek oldu: Üç engelli kardeşin mutluluğu görülmeye değerdi

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan bedensel engelli üç kardeşin yerli ve milli otomobil Togg'a binme hayali, duyarlı bir hareketle gerçeğe dönüştü.

AYŞE, NİLAY VE ŞABAN'IN TOGG SEVİNCİ

Emine ve Necmettin Karaoğlu çiftinin çocukları olan Ayşe (55), Nilay (48) ve Şaban Karaoğlu (41), çocuk felci nedeniyle bedensel engelli hale geldiler. Televizyonda gördükleri Togg'a binme istekleri, Zara Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kaan Akbulut'a ulaştı. Bu isteğin üzerine harekete geçildi ve kardeşler, ilçede bulunan bir Togg ile okullarından alınarak keyifli bir yolculuğa çıkarıldılar.

YÜREKLERİ ISITAN HAREKET VE MÜZİKLİ YOLCULUK

Müzik eşliğinde gerçekleştirilen yolculuk sırasında engelli kardeşlerin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi. Zara Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kaan Akbulut, olayın ardından yaptığı açıklamada, 'İlçemizde üç fiziksel engelli çocuğumuz vardı. Bu çocuklarımız yerli ve milli aracımız Togg’a binmek istedi. Bizler de Togg sahibi olan bir arkadaşımızla birlikte onları Zara Özel Eğitim Okulu’ndan alıp gezdirdik' diyerek, bu anlamlı girişimin arkasındaki motivasyonu paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.