Tokat Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan hibe edilen yeni bir vidanjör aracını filosuna kattı. Üretken belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediye, bu yeni araçla birlikte altyapı hizmetlerindeki müdahale gücünü önemli ölçüde yükseltmeyi hedefliyor.

BAKANLIĞIN DESTEĞİYLE FİLO GÜÇLENDİ
Belediye Teknik Birimler Şantiyesi'nde düzenlenen tanıtım programında konuşan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sağladığı bu hibeden dolayı başta Bakan Murat Kurum olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerini iletti. Başkan Yazıcıoğlu, bu desteğin şehrin hizmet kalitesine doğrudan katkı sağladığını vurgulayarak, "Sayın Bakanımız Tokat’ımıza önemli bir destek vermiş, belediyemizin makine parkını güçlendirecek çok kıymetli bir hibeyi şehrimize kazandırmıştır." dedi.

ÜÇÜNCÜ VİDANJÖR YOLDA, HİZMETTE HIZ KESMİYOR
Başkan Yazıcıoğlu, bu yeni araçla birlikte belediyenin toplam vidanjör sayısının ikiye ulaştığını ve önümüzdeki süreçte ihalesi yapılacak üçüncü bir vidanjörün de filoya dahil edileceğini müjdeledi. Böylece toplamda üç modern vidanjör ile şehrin her noktasına daha hızlı ulaşılabilmesi ve hizmet taleplerine anında cevap verilebilmesi amaçlanıyor. Yazıcıoğlu, vatandaşların hizmete erişimde sorun yaşamaması için araç kapasitesini sürekli artırdıklarını belirtti. Ayrıca, belediyenin sadece vidanjör değil, çöp kamyonları ve iş makineleri gibi diğer araç parkını da yenileyerek daha güçlü bir yapıya kavuşturduğu ifade edildi. Mevcut araçların bakım ve onarım maliyetlerinin yüksekliğine dikkat çeken Yazıcıoğlu, kaynakların doğru kullanılarak eski araçların modern ekipmanlarla değiştirildiği ve Tokat'a kesintisiz hizmet sunulmasının hedeflendiği bilgisini paylaştı.







