Tomruğun altında kalan işçi hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 21 Ekim 2025 09:20 Düzenleme : 21 Ekim 2025 09:20
Tomruğun altında kalan işçi hayatını kaybetti
Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki bir hızar atölyesinde tomruk kazası meydana geldi. Tomruğun altında kalan 58 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde talihsiz bir iş kazası yaşandı. Bir hızar atölyesinde meydana gelen olayda, tomruk yükleme çalışmaları sırasında yaşanan bir aksilik sonucu devrilen ağır tomruklardan biri, işçi C.V.'nin (58) üzerine düştü.

İŞÇİ KURTARILAMADI

Olayın bildirilmesi üzerine hızla bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralanan C.V.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansla Bünyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan üzücü kaza ile ilgili olarak Bünyan Cumhuriyet Savcılığı tarafından derhal bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenlerine ilişkin detaylı incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.