Yeni sezonda Trendyol Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı bir başlangıç yapmayı hedefleyen Trabzonspor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına start verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleşen ilk antrenman öncesinde futbolcuların neşeli halleri ve verdikleri toplu fotoğraf, yeni sezona olan inançlarını gözler önüne serdi. Sahadaki istekli ve moralli görüntüler, bordo-mavili camiada heyecan yarattı.

YENİ TRANSFERLER SAHADA, GÖZLER İLERLEYEN GÜNLERDE
Trabzonspor'un merakla beklenen yeni transferleri Ruslan Malinovskyi, Saviolo, Thierry Karadeniz, Melih Kabasakal ve Metehan Mimaroğlu, ilk antrenmanda takımla birlikte yer alarak lige hazır olduklarını gösterdi. Milli takımlarda bulunan diğer oyuncular ve henüz katılmayan yeni isimlerin de ilerleyen günlerde kampa dahil olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon farklı kulüplerde kiralık olarak forma giyen John Lundstram ve Batista Mendy'nin de ilk çalışmaya katılması, takımın gücüne güç katacağının bir göstergesi.

KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ: İLK DURAK TRABZON, SONRA AVUSTURYA
Bordo-mavililer, sezon hazırlıklarının ilk etabını 6 Temmuz'dan itibaren Trabzon'da sürdürecek. Ardından, 23 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında Avusturya'nın Schladming şehrinde gerçekleştirilecek olan yurt dışı kampı ile hazırlıklarını yoğunlaştıracak. Bu kamp sürecinde oynanacak hazırlık maçları, hem fiziksel kondisyonu hem de taktiksel bütünlüğü en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Trabzonspor, bu kapsamlı hazırlık sürecinin sonunda 2026-2027 sezonuna tam anlamıyla hazır bir şekilde girmeyi hedefliyor.







