Traktör devrildi, feci kaza karı-kocayı ayırdı

BÖLGE Yayınlanma : 22 Mayıs 2025 09:47
Traktör devrildi, feci kaza karı-kocayı ayırdı
Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Sütlüce köyünde meydana gelen traktör kazasında evli bir çiftin yolculuğu acıyla sona erdi. Kazada Yeter Demirkan hayatını kaybederken, eşi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi, Sütlüce köyünde yaşanan traktör kazası, evli bir çifti ayırdı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, A.D. idaresindeki 28 DE 506 plakalı traktör, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, traktörde bulunan Yeter Demirkan olay yerinde ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan bir diğer kişi olan P.D., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Koyulhisar Devlet Hastanesi’ne, ardından durumu ağırlaşınca Suşehri Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Son olarak Sivas’a nakledilen P.D.’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Kazanın ardından bölgede güvenlik güçleri olayla ilgili inceleme başlatırken, Sütlüce köyü sakinleri derin üzüntü yaşadı. Kazada hayatını kaybeden Yeter Demirkan’ın köyde sevilen biri olduğu öğrenildi.

Birlikte çıktıkları yolculuk, bir çiftin kaderini acı bir şekilde değiştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Eymen24 Mayıs 2025 06:25

    Teyzem öldü hepimiz mutsuzuz eniştem psikolojik çok kötü

  • Eymen Altuntas24 Mayıs 2025 06:24

    Teyzem öldüğü için çok üzgünüm önü çok seviyordum