Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, teknik direktör Recep Uçar ve ekibiyle yola devam edeceklerini duyurdu.
Atiker, kulübün resmî internet sitesinde yer alan açıklamasında, tribünlerde ve sosyal medyada yükselen istifa ve protesto seslerinin camianın bütünlüğüne zarar verdiğini ifade etti.
“ELEŞTİRİ DOĞAL, SAYGISIZLIK KABUL EDİLEMEZ”
Beşiktaş maçında kaleci Deniz Ertaş’ın ıslıklanması ve teknik heyet ile futbolculara yönelik yapılan bazı paylaşımlara dikkat çeken Başkan Atiker, şu ifadeleri kullandı:
“Eleştiri elbette doğaldır fakat saygısızlık asla kabul edilemez.”
“RECEP UÇAR’A GÜVENİMİZ TAM”
Teknik direktör Recep Uçar’ın büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Atiker, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Hocamızın sistemine, oyun anlayışına ve takımımıza olan inancına güvenimiz tamdır. Yönetim kurulu olarak, mevcut şartlar altında istikrarın korunmasının Konyaspor’un menfaatine olduğuna inanıyoruz.
Recep Uçar ve ekibiyle yolumuza devam etme kararlılığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz. Mücadelemizden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Konyaspor için çalışmaya ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.”
“TARAFTARIMIZIN GÜCÜ KONYASPOR’UN EN BÜYÜK GÜCÜDÜR”
Konyaspor’un en çok desteğe ve birlikteliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini vurgulayan Atiker, taraftarlara şu çağrıda bulundu:
“Taraftarımızın gücü, bu kulübün en büyük gücüdür. Bu güç, doğru şekilde yönlendirildiğinde Konyaspor’u yeniden başarıya taşıyacaktır.
Lütfen eleştirilerinizi yapıcı şekilde dile getirin, takımımıza ve hocamıza destek olun.
Tribünlerde, sahada ve sosyal medyada sergilenecek olgun ve birleşik duruş, Konyaspor’un büyüklüğünü bir kez daha gösterecektir.”









