Sakarya’nın Erenler ilçesinde meydana gelen tüfekli saldırı, 2 kişinin yaralanmasına yol açtı. Olay, bir iş yeri önünde motosiklet kaskı takarak gelen bir şahsın, M.U. (36) ve İ.A. (45) isimli kişilere tüfekle ateş açmasıyla gerçekleşti.
SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İlk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından, güvenlik güçleri durumu kontrol altına almak için hemen harekete geçti ve şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Polis, olayın faili olarak belirlenen E.Y. (18), E.İ. (21) ve G.Y. (22) isimli şahısları gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.








