Turgutlu’da özel eğitim şenliği ile farklılıklar kutlandı

EĞİTİM Yayınlanma : 11 Haziran 2026 17:41 Düzenleme : 11 Haziran 2026 17:41
Turgutlu’da özel eğitim şenliği ile farklılıklar kutlandı
Turgutlu'da özel eğitim alanında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen öğrenci şenliği, eğlenceli aktivitelerle dolu renkli anlara sahne oldu.
Turgutlu’da özel eğitim şenliği ile farklılıklar kutlandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen "Farklılıklarımla Öğreniyorum" projesi kapsamında Albayrak 100. Yıl Özel Eğitim Anaokulu'nda bir öğrenci şenliği düzenlendi.

Turgutlu’da özel eğitim şenliği ile farklılıklar kutlandı 1

EĞLENCELİ AKTİVİTELERLE DOPDOLU GÜN

Özel ihtiyaçlı öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla yapılan etkinlikte, öğrenciler birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçirdi. Şenlik boyunca çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunurken, veliler ve davetliler de etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Programa katılan Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ve diğer yetkililer, özel ihtiyaçlı bireylerin eğitim hayatına aktif katılımının önemine dikkat çekti. "Farklılıklarımla Öğreniyorum" projesinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği ve özel ihtiyaçlı bireylerin eğitim imkanlarının artırılması için çeşitli etkinliklerin sürdürüleceği belirtildi. Şenlik, öğrencilerin hazırladığı etkinlikler ve oyunlarla sona ererken, çocuklar unutulmaz anılarla günü tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.