İstanbul'un Kağıthane ilçesinde eşi Volkan Karaçay tarafından boğularak öldürülen ve cesedi ormana atılan 24 yaşındaki Bedriye Yaşar'ın ailesi, olayın planlı olduğunu belirterek adaletten en ağır cezayı talep etti. Olay, 22 Temmuz gecesi yaşandı ve üç çocuk annesi Bedriye Yaşar'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Cinayetin ardından zanlı Volkan Karaçay, kayınvalidesinin aracını kullanarak cesedi Sarıyer Ayazağa'daki ormanlık alana bıraktı.

PLANLI CİNAYET İDDİALARI VE ADALET ÇAĞRISI
İlk ifadesinde eşinin taksiye binip gittiğini iddia ederek suçu reddeden Volkan Karaçay, polis ekiplerinin titiz çalışması ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu cinayeti işlediğini itiraf etti. Gözaltına alınan ve tutuklanan Karaçay, cezaevine gönderildi. Ancak, acılı anne ve baba, olayın sadece Karaçay ile sınırlı olmadığını, başka kişilerin de cinayete yardım ettiğini öne sürerek, tüm şüphelilerin en ağır cezayı alması için adalet çağrısında bulundu. Bedriye Yaşar'ın cansız bedeninin taşındığı halının olay yerinde, yani evde bulunması ise olayın vahametini gözler önüne serdi.
AİLENİN YÜREK YAKAN SÖZLERİ
Baba Çınar Yarar, damadına 'öz evlat gibi' baktığını ancak onun bu ihaneti yaptığını belirterek, "Gül gibi kızımı verdim ve ondan cesedini aldım. En ağır müebbet cezasını almasını istiyorum" dedi. Damadının, öldürdüğü kızının telefonundan kendi telefonuna 'Kırklareli'ye anneannemin yanına gidiyorum' şeklinde mesaj attığını iddia eden Yarar, "Kızımın telefonuyla kendine mesaj atıyor. Çünkü kız o anda evde ölü" ifadeleriyle dehşetini dile getirdi. Anne Dürdane Yarar ise her şeyin planlı olduğunu ve Volkan Karaçay'ın tek başına hareket etmediğini, kardeşleriyle iş birliği yaptığını ileri sürerek, "Hepsinin tutuklanmasını istiyorum. İdam edilsinler" diyerek yürek burkan bir çağrı yaptı. Anne Yarar, madde bağımlısı olduğunu belirttiği damadı Volkan Karaçay'a ise annelik yaptığını ancak onun bu cani eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.








