Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, yarın başlayacak müsabakalarla kapılarını açıyor.

SPORCULAR ANTALYA'DA BULUŞUYOR
Dünyanın dört bir yanından gelecek sporcuların katılımıyla gerçekleşecek bu büyük organizasyon, 10 bin seyirci kapasiteli Antalya Spor Salonu'nda düzenlenecek. Sekiz gün sürecek olan turnuva, 24 Mart'ta tüm kategorilerde yapılacak poomsae müsabakalarıyla başlayacak. Ardından, 25 Mart'ta para taekwondo branşında kyorugi ve poomsae karşılaşmaları gerçekleştirilecek.

KATILIMCI SAYISI DİKKAT ÇEKİYOR
Turnuvada, 26-27 Mart tarihlerinde yıldızlar, 28-29 Mart'ta gençler ve 30-31 Mart'ta büyükler kategorisinde müsabakalar yapılacak. Toplamda 67 ülkeden 3 bin 278 sporcunun katılması bekleniyor. Türkiye, bu organizasyonda 254 sporcu ile temsil edilecek. Turnuvanın öncesinde yapılan basın toplantısında, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Bahri Tanrıkulu önemli açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, "Dünya çapında tanınan bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz" dedi.







