Tuzla'da narkotik operasyonu: 2 kilo 389 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Aralık 2025 10:30 Düzenleme : 22 Aralık 2025 10:30
Tuzla'da narkotik operasyonu: 2 kilo 389 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı
Tuzla'da düzenlenen drone destekli narkotik operasyonunda 2 kilo 389 gram uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı ve 2 kişi tutuklandı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir narkotik operasyonunda, 2 kilo 389 gram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, uyuşturucu ticaretini önlemek ve şüphelileri yakalamak amacıyla drone destekli çalışmalar kapsamında gerçekleştirildi.

DRONE DESTEKLİ OPERASYON

15 Aralık tarihinde, Yayla Mahallesi'nde bulunan bir araç ve bir ikamet adresinde şüpheli şahısların satış yaptığı belirlendi. Önceden tespit edilen şüpheli aracın bir sokak üzerinde olduğu anlaşılınca, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından Ö.A. ve M.Ö. isimli şahıslar suçüstü yakalandı.

BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda 650 gram narkotik madde bulunurken, ikamet adresinde yapılan aramalarda ise 1 kilo 738 gram metamfetamin maddesi ve 117 bin 340 TL nakit para ele geçirildi. Toplamda 2 kilo 389 gram uyuşturucu maddeye el konuldu. Ayrıca, ikamet adresinde bulunan Ö.Ü. ve M.B. isimli kadın şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLAMA KARARI

Yakalanan ve TCK 188 suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan M.Ö. ve M.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, Ö.A. ve Ö.Ü. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu operasyon, uyuşturucuyla mücadelede önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.