Van-Hakkari karayolunda Zernek Barajı'na uçan araçta hayatını kaybeden üç genç, yakınlarının gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Cihat Durna, Rojhat Durgun ve Furkan Özdemir için farklı mezarlıklarda defin törenleri düzenlendi.

GENÇ YAŞTA SONSUZLUĞA UĞURLANDILAR
22 yaşındaki Cihat Durna, akşam saatlerinde Yüksekova İpekyolu üzerindeki İnanlı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. 21 yaşındaki Rojhat Durgun, Hakkari Berçelan Mahallesi Aile Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defin edildi. 20 yaşındaki Furkan Özdemir ise Yüksekova Esentepe Mahallesi TOKİ Evleri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

BÖLGE DERİN BİR ÜZÜNTÜYE GÖMÜLDÜ
Yakınları ve sevenleri, genç yaşta hayatlarını kaybeden üç genci dualarla uğurlarken, olay bölge genelinde derin üzüntüye sebep oldu. Törenlerde bir araya gelen kalabalık, acılarını paylaşarak kaybın büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.








