Ordu'nun Ünye ilçesinde, 90 öğrencinin katılımıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. "Orman yangınlarına karşı yeşil vatanımızı koruma" temasıyla düzenlenen fidan dikimi etkinliği, Bayramca Anaokulu öğrencilerinin çevre bilincini artırmayı hedefledi.

ÇEVRE BİLİNCİ ARTIRMA ETKİNLİĞİ
2025-2026 eğitim-öğretim yılı başında yapılan etkinlikte velilerin de büyük desteği görüldü. Bayramca Anaokulu Müdür Yardımcısı Kevser Ustaoğlu, etkinliğin amacını, çocuklarda çevre bilincini artırmak ve doğaya karşı sorumluluk duygusunu pekiştirmek olarak açıkladı. Ustaoğlu, velilerin desteğiyle çocukların doğaya sahip çıkma sorumluluğunu kazanmalarını amaçladıklarını vurguladı.
FİDANLAR TOPRAKLAYLA BULUŞTU
Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, velileriyle birlikte fidanları toprakla buluşturdu. Hem eğlenceli vakit geçiren hem de doğanın korunması konusunda farkındalık kazanan çocuklar, yeşil bir geleceğe ilk adımlarını attı. Okul yönetimi, benzer etkinliklerin devam edeceğini ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceklerini bildirdi.







