Uşak'ta traktör sürücüsü av tüfeğiyle öldürüldü, bir kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Mart 2026 03:47 Düzenleme : 17 Mart 2026 03:47
Uşak'ta traktör sürücüsü av tüfeğiyle öldürüldü, bir kişi tutuklandı
Uşak'ta traktör sürücüsü Ekrem Çakmak av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, olaya karışan bir kişi tutuklandı.
Uşak'ta traktör sürücüsü av tüfeğiyle öldürüldü, bir kişi tutuklandı

Uşak’ın Banaz ilçesinde, av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybeden 59 yaşındaki Ekrem Çakmak’ın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan iki kardeşten biri tutuklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, dün Banaz ilçesine bağlı Ayrancı köyü yakınlarında meydana geldi. Yol kenarında çalılıklara çarparak duran traktörde sürücünün hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ekrem Çakmak’ın av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Çakmak’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI

Olayın ardından jandarma ekipleri, Ekrem Çakmak ile aralarında husumet bulunduğu öğrenilen M.A.K. ve kardeşi K.K.’yı gözaltına aldı. M.A.K.’nin ifadesinde, Ekrem Çakmak ile aralarında bir husumet olduğunu ve olaydan bir gün önce karşılaştıklarını, Çakmak’ın kendisini tabancayla vurmak istediğini öne sürdüğü öğrenildi. M.A.K., olay günü tarla yolunda Çakmak’ın kendisine pusu kurduğunu ve tabanca doğrulttuğunu, bunun üzerine yanında bulunan av tüfeğiyle ateş ettiğini ifade etti. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, M.A.K. tutuklandı, K.K. ise serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.