Üsküdar'da 44 yaşındaki Zeynep G., tartıştığı eşi Sinan G.'yi uyuduğu sırada üzerine kızgın yağ dökerek yakarak ağır yaraladı.

OLAYIN DETAYLARI
15 Ekim akşamı, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Zeynep G. ile 53 yaşındaki eşi arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sinan G., yatak odasına geçip uyudu. Eşi Zeynep G. ise mutfakta ısıttığı yağı alarak uyuyan kocasının üzerine döktü. Sinan G.'nin feryatları, evdeki çocukları uykularından uyandırdı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralı halde evden çıkarılan Sinan G., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan adam, 13 gün süren tedavi sürecinin ardından 28 Ekim'de yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis, Zeynep G.'yi gözaltına aldı ve mahkemeye çıkarıldı. Zeynep G., eşinin uzun süredir alkol aldığını ve kendisine şiddet uyguladığını ifade etti.

İFADESİ VE KOMŞULARINDAN YORUMLAR
Zeynep G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yaşandığı sokakta esnaf olan Serhat Nalbantoğlu, hayatını kaybeden Sinan G.’yi komşu olarak tanıdığını belirterek, "Çok iyi bir insandı, çevre tarafından da çok sevilen bir insandı, çok üzüldük. Bir insan böyle bir şekilde cezalandırılamaz" dedi.







