SAĞLIK İNŞAATLARINI GEZDİLER
Kestel Doğahan Murat Kurum Orman Parkı ve Kamp Alanı’nı gezen Vali Akın, doğayla iç içe bu güzel alanda vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Dana sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi inşaat alanına geçerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Akın'a ilçe Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın ve Belediye Başkanı İrfan Karaca da eşlik etti. Ardından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret eden heyet, fedakârca görev yapan sağlık personeli ile bir araya geldi. Emekleri ve özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür etti.

BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR
Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca, ''Kadınhanı’mıza ve hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi, destek ve teveccühleri için Valimize şahsım ve ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Devletimizin şefkatini ve desteğini her zaman yanımızda hissetmek, ilçemize kazandıracağımız yeni projeler ve hizmetler için bizlere büyük bir motivasyon sağlıyor. Birlikte, el birliğiyle Kadınhanı’mızı daha güzel yarınlara taşımaya devam edeceğiz inşallah.'' dedi.









