Vali Aslan: İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk

YAŞAM Yayınlanma : 19 Ekim 2025 15:16 Düzenleme : 19 Ekim 2025 15:16
Vali Aslan: İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 2025 yılı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara 372 milyon 585 bin TL sosyal yardım yapıldığını duyurdu.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, sosyal yardım alanında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Aslan, 2025 yılı içerisinde 372 milyon 585 bin TL tutarında sosyal yardım ödemesi yapıldığını duyurdu. Bu yardımların, dar gelirli ve dezavantajlı gruplara ulaştığını vurguladı.

YARDIMLARIN KAPSAMI VE HEDEFİ

Vali Aslan, ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çok yönlü destekler sunduklarını belirtti. Toplantıda yaptığı konuşmada, sosyal yardımların kimsesiz, engelli, yaşlı ve dezavantajlı bireylere ulaştırıldığını ifade etti. Aslan, sosyal yardımlaşma vakıflarının yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.

GELECEKTEKİ PLANLAR

Vali Aslan, 2025 yılı boyunca gösterilen çabaların önümüzdeki dönemlerde de artan bir kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı. Ayrıca, sosyal yardımlaşma vakıflarının Vefa ekipleri aracılığıyla 890 proje faydalanıcısına temizlik ve bakım hizmetleri sunduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.