Vali Çalgan, 1 Mayıs güvenlik önlemlerini yerinde denetledi

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Mayıs 2026 03:43 Düzenleme : 02 Mayıs 2026 03:43
Vali Çalgan, 1 Mayıs güvenlik önlemlerini yerinde denetledi
Vali Ali Çalgan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde güvenlik tedbirlerini yerinde denetleyerek, güvenlik birimlerinin koordineli çalışmasının önemine dikkat çekti.
Vali Çalgan, 1 Mayıs güvenlik önlemlerini yerinde denetledi

Çorum'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan güvenlik tedbirleri, Vali Ali Çalgan tarafından sahada titizlikle denetlendi.

Vali Çalgan, 1 Mayıs güvenlik önlemlerini yerinde denetledi 1

GÜVENLİK TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELENDİ

Şehir genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla oluşturulan koordinasyon süreci çerçevesinde Vali Çalgan, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) bünyesindeki Asayiş Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Burada yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çalgan, güvenlik birimlerinin koordineli çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Vali Çalgan, 1 Mayıs güvenlik önlemlerini yerinde denetledi 2

İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE JANDARMA KOMUTANI İLE GÖRÜŞTÜ

Ziyaret esnasında İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Talip Kurt da hazır bulundu. Gün boyunca uygulanacak tedbirler ve muhtemel durumlara karşı alınan önlemler değerlendirildi. Vali Çalgan, kutlamaların demokratik bir ortamda ve güven içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla sürecin yakından takip edildiğini belirtti. Ayrıca, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek görev başındaki personelle bir araya geldi ve onlara kolaylıklar diledi. Çalgan, vatandaşların huzuru için çalışan tüm personele teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.