Varank ve Kalın, sahurda vatandaşlarla buluştu

SİYASET Yayınlanma : 14 Mart 2026 04:33 Düzenleme : 14 Mart 2026 04:33
Varank ve Kalın, sahurda vatandaşlarla buluştu
MİT Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Ankara'da sahurda bir araya geldi. Varank, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Ankara'nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi.

RAMAZAN SOFRASINDA BİR ARADA

Programda konuşan Varank, Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığını belirterek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşacağız" dedi. Varank, sahur sofralarının birlik ve beraberliği simgelediğini vurgulayarak, "Bu güzel ortamı oluşturmak için bizlerle beraber olan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek" ifadelerini kullandı. Ayrıca, coğrafyanın zorluklarına dikkat çekerek, Türkiye'nin güvenliği için büyük mücadeleler gerektiğini söyledi.

BİR OLMA VURGUSU

Varank, "Etrafımızda bir ateş çemberi var ve Türkiye’yi bu çemberin içinde salimen tutabilmek için mücadele etmeliyiz. Biz bir olduğumuzda Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur" şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar birlikte sahur yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.