Yağmurun azizliği: Takla atan otomobilden mucizevi kurtuluş!

ASAYİŞ Yayınlanma : 30 Mart 2026 03:21 Düzenleme : 30 Mart 2026 03:21
Yağmurun azizliği: Takla atan otomobilden mucizevi kurtuluş!
Edirne-Kırklareli otoyolunda yağış nedeniyle takla atan otomobilden sürücü ve yolcular mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen ekipler, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirledi.

Edirne-Kırklareli otoyolunda etkili olan şiddetli yağış, bir otomobilin takla atarak ters dönmesine neden oldu. Ancak araç içinde bulunanlar, inanılmaz bir şekilde yara almadan kurtuldu.

SÜRÜCÜ KONTROLÜ KAYBETTİ

Edirne'den Kırklareli'ne doğru seyir halinde olan 39 ADF 432 plakalı Mercedes marka otomobil, Avrupa Otoyolu (E-80) üzerindeki Havsa Gişeleri yakınlarında yağışın etkisiyle kontrolden çıktı. Sürücü H.E.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, bariyerlere çarparak takla attı ve yol kenarında ters bir şekilde durdu.

MUCİZEVİ KURTULUŞ VE SAĞLIK DURUMU

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye hızla itfaiye, sağlık ve otoyol jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak araçtan çıkan sürücü ve yolcular, kendi imkanlarıyla dışarı çıktıklarını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmeyi reddetti. Olay yerindeki ilk kontrollerin ardından ekipler, herhangi bir yaralanma olmadığını tespit etti.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin tamamlanmasının ardından, kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırıldı ve ulaşım yeniden normale döndü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.