Yaşlılar için kültür gezisi düzenlendi

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 30 Kasım 2024 00:14
Yaşlılar için kültür gezisi düzenlendi
Huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik Seydişehir'de kültür gezisi düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde bir araya gelen yaşlılar ilçeyi gezme fırsatı buldu.

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Dr. İsmail Işık Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Asım Cengiz Huzurevinde kalan yaşlılar için kültür gezisi düzenlendi.

yaslilar-icin-kultur-gezisi-1.jpg

Yaşlılık dönemlerini huzurevinde geçirme kararı alan yaşlılar ilk olarak Seydişehir Kuğulu Park'ta gönüllerince bir gün geçirme fırsatı buldu. Parkı gezen ve kuşları da yemleyen yaşlılar sonbaharın renkleri arasında vakit geçirdi.

yaslilar-icin-kultur-gezisi-2.jpg

Ardından Seyyid Harun Camii'ne giden huzurevi yaşlıları burada ibadetlerini gerçekleştirdi. Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bünyesinde müze gezisi gerçekleştiren yaşlılar son olarak yedikleri yemek ile geziyi sonlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.