Yeni doğum yapan baba, silahlı tehdit ile dehşeti yaşadı

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Şubat 2026 21:56 Düzenleme : 28 Şubat 2026 21:56
Yeni doğum yapan baba, silahlı tehdit ile dehşeti yaşadı
Kocaeli'de yeni doğan bebeğiyle eve dönerken yol verme tartışmasında babaya silah çekildi. Baba, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Kocaeli’de yeni doğan bebeği ve eşiyle birlikte eve dönerken bir yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Bu tartışma sırasında Tuncay Erdoğan’a, başka bir araçtan silah çekildi.

OLAY ANINI ANLATTI

Daha bir gün önce baba olan Tuncay Erdoğan, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle dile getirdi: "Yeni doğan bebeğimle eve gitmek için yola çıktım, arkamdan gelen araç sürücüsü selektör yaparak yol vermemi istedi. Ben de hafifçe sağa yanaştım ancak bu hareketim sonrası sürücü beni taciz etmeye başladı. Camımı açtığımda 'Yanımda hastam var, görmüyor musun?' dedim. O da argo kelimelerle karşılık verdi.

SİLAHLA TEHDİT EDİLDİ

Tuncay Erdoğan, o anlık öfkeyle 'Yürü git lan' dediğinde, sürücünün belindeki silaha el attığını ve silahı kendisine doğrulttuğunu ifade etti. Eşinin ağladığını ve henüz ismini koyamadığı bebeğiyle böyle bir durumla karşılaşmanın kendisini çok korkuttuğunu belirtti. O anları cep telefonuyla kaydetmeye çalıştığında, şüphelinin silahı sakladığını söyledi. Tuncay Erdoğan, olayı polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.