Yenişehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın rekor katılımla gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında, üç adayın yarıştığı başkanlık seçimini Mustafa Ul kazandı.
Rekor Katılımla Gerçekleşen Kongrede Seçim Heyecanı
Genel kurulda yapılan oylama sonucunda Mustafa Ul 105 oy alarak başkanlığa seçilirken, rakipleri Mehmet Aydoğdu 85 oy, Bülent Korku ise 73 oyda kaldı. Seçimde ayrıca 1 oy geçersiz sayıldı.
Başkan Ul'dan Birlik ve Hizmet Mesajı
Seçim zaferinin ardından tebrikleri kabul eden yeni başkan Mustafa Ul, kongreye katılan tüm üyelere teşekkürlerini iletti. "Bugün tarihi bir kongre gerçekleştirdik. Kime oy verirlerse versinler katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten muhteşem bir kongre oldu." diyen Ul, kongrenin kaybedeni olmadığını ve tüm şoför esnafının kazandığını vurguladı. Aday arkadaşları Mehmet Aydoğdu ve Bülent Korku'ya da yürekten teşekkür eden Ul, son yıllarda böylesine seviyeli bir kongrenin nadir görüldüğünü belirtti. Yönetim ve denetim kurulu üyelerine de emekleri için teşekkür eden Ul, bundan sonraki hedeflerinin tüm şoför esnafının sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalışmak olduğunu söyledi. Kongrenin Yenişehir'e ve tüm şoför esnafına hayırlı olmasını temenni etti.








