Cumhuriyetin 102. yıl dönümü, Yıldırımda gerçekleştirilen etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Bayrak Alanında toplanan binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA BAŞLADI
Yıldırımdaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bir kortej yürüyüşü ile başladı. Gökdere Meydanında ellerinde bayraklarla toplanan binlerce vatandaş, Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanına doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve birçok siyasi parti temsilcisi ile sivil toplum kuruluşları katıldı. Yürüyüş, katılımcıların coşkulu görüntüleriyle renkli anlara sahne oldu.

BAŞKAN YILMAZDAN ÇARPICI MESAJLAR
Kortej yürüyüşünün ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, meydanı dolduran kalabalığa hitap etti. Yılmaz, Cumhuriyetin 102. yılını kutlarken, bu toprakların sadece bir coğrafya değil, uğruna bedel ödenmiş bir vatan olduğunu vurguladı.







