Yıldız ve Kaya Ailelerinin mutlu günü

YAŞAM Yayınlanma : 12 Mayıs 2026 00:01 Düzenleme : 12 Mayıs 2026 00:22
Yıldız ve Kaya Ailelerinin mutlu günü
Sarayönü’nün Kurşunlu Mahallesi, hafta sonu anlamlı bir düğün merasimine ev sahipliği yaptı. Ayşe ve merhum Rıza Yıldız çiftinin kızları Seda Yıldız ile Rabia ve Sadir Kaya çiftinin oğulları Muhammed Kaya, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

GELENEKLERİN YAŞATILDIĞI DÜĞÜN

Düğün programı Cuma günü gerçekleştirilen nişan ve kına gecesiyle başladı. Kurşunlu Mahallesi’nde düzenlenen programda aile yakınları ve davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Geleneksel kına organizasyonunda aileler misafirlerini en iyi şekilde ağırladı.

Cumartesi günü ise düğün heyecanı devam etti. Damat evinde yapılan hazırlıkların ardından oluşturulan konvoy mahallede renkli görüntüler oluşturdu. Gelin alma merasimi dualarla gerçekleştirilirken, Seda Yıldız baba evinden uğurlandı.

YOĞUN KATILIMLA DÜĞÜN TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gelin alma programının ardından davetlilere yemek ikramı yapılırken, akşam saatlerinde düğün töreni Kurşunlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu gecede davetliler müzik eşliğinde eğlenirken, genç çift mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

Gece, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. Yıldız ve Kaya aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.

Saray Medya olarak Seda ve Muhammed çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.