Eskişehir Seyitgazi'deki orman yangınlarında 'Yeşil Vatan' için canını veren AKUT gönüllüsü şehit Bayram Eren Arslan'ın adı, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Çamurlu köyünde ebedileştirildi.

ANISINA DİKİLEN FİDANLAR
Şehidin anısını yaşatmak ve gelecek nesillere bu sevgiyi aktarmak amacıyla düzenlenen duygusal törende, 300 fidan toprakla buluşturuldu. 6 Şubat depremlerinde de aktif görev alan Arslan, orman yangınları sırasında gösterdiği cesaretle tüm Türkiye'nin yüreğinde bir yara açmıştı.

ÖZEL HATIRA ORMANI PROJESİ
Proje, şehidin babası Gürsel Arslan'ın isteğiyle harekete geçirildi ve yerel yöneticilerle birlikte çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Her bir fidan, Bayram Eren Arslan'ın doğa ve vatan sevgisinin simgesi olarak dikildi. Baba Gürsel Arslan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu fidanların büyütülmesinin kendilerine düştüğünü vurguladı. Sorgun Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ise, bu anlamlı hatıra ormanı ile şehidin anısını yaşatmayı hedeflediklerini ifade etti.








