Yüksekovada bataklığa saplanan inek, itfaiye kurtardı

GÜNDEM Yayınlanma : 28 Ekim 2025 21:14 Düzenleme : 28 Ekim 2025 21:14
Yüksekovada bataklığa saplanan inek, itfaiye kurtardı
Hakkari Yüksekovada bataklığa saplanan bir inek, itfaiye ekiplerinin ve mahalle sakinlerinin iş birliğiyle kurtarıldı. Hayvanın sahibi, ekiplere teşekkür etti.

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde, bir arazide otlarken bataklığa saplanan bir inek, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.

KORKUNÇ ANLAR YAŞANDI

Cumhuriyet Mahallesindeki olayda, otlayan bir inek dengesini kaybederek derin bir çukura düştü. Hayvanın bataklıkta çırpınışları mahalle sakinlerini harekete geçirdi. Kendi imkanlarıyla ineği kurtarmaya çalışan vatandaşlar, sonuç alamayınca Yüksekova Belediyesinin itfaiye biriminden acil yardım istedi.

İTFAİYE VE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİ

İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, çevredekilerin de yardımıyla kurtarma operasyonunu başlattı. Titiz bir çalışma sonucunda bataklığa saplanan inek, sağ salim kurtarılarak sahibine teslim edildi. Hayvanın sahibi, gösterilen çaba ve destek için itfaiye erlerine ve yardım eden tüm mahalle sakinlerine minnettarlığını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.