Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek elde ettikleri galibiyeti Galatasaray karşısında da sürdürmek istediklerini ifade etti.
GALİBİYET HEDEFİ
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş'ı mağlup eden Samsunspor, ligdeki hedeflerini de gözler önüne serdi. Yıldırım, bu sezon Avrupa’ya gitmek için ilk 5 hedeflerini koruduklarını belirtti. Üst sıralardaki takımlarla zorlu bir mücadeleye gireceklerini vurgulayan Yıldırım, futbolcularına olan güvenini de dile getirdi.
KUPA HEDEFİ
Başkan Yıldırım, Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu taçlandırmak istediklerini ifade etti. Trabzonspor ile oynayacakları maçın önemine değinen Yıldırım, Avrupa hayalleri için galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklarını belirtti. Taraftar desteğinin önemine de dikkat çeken Yıldırım, bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanarak Samsunspor tarihine geçmek istediklerini söyledi.








