Yüzmek için engel yok

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 25 Aralık 2025 01:13 Düzenleme : 25 Aralık 2025 01:16
Yüzmek için engel yok
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamındaki çalışmaları aralıksız sürüyor.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN KURS

Pozitif ayrımcılık yapan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, özel bireyler için de düzenlediği kurslarla projenin herkese hitap etmesini sağlıyor.

Bu çalışmalar kapsamında görme engelli bireylere yönelik de yüzme kursu düzenlendi.

'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında, Dünya Görmeyenler Derneği’ne bağlı görme engelli bireylere yönelik düzenlenen yüzme eğitimleri başarıyla tamamlandı.

 

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Eğitime katılan kursiyerlere katılım belgeleri Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Dünya Görmeyenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk tarafından verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.