Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında önemli bir başarıya imza attı. Okulun başarılı öğrencilerinden Zeynep Bayram, 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına adını yazdırdı.
Zeynep Bayram’ın bu başarısı, okul yönetimi, öğretmenleri ve ailesi başta olmak üzere tüm eğitim camiasında büyük sevinçle karşılandı. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları kurucusu Onur Feridun Bozyiğit, Zeynep’i başarısından dolayı ödüllendirerek, “Zeynep, çalışkanlığıyla, kararlılığıyla ve duruşuyla yalnızca okulumuzun, şehrimizin değil, ülkemizin de gururu oldu. Bizim görevimiz, bu değerli gençlere sahip çıkmak, onların yolunu açmak ve başarıyı yürekten kutlamaktır” ifadelerini kullandı.
Başarısının arkasındaki desteğe dikkat çeken Zeynep Bayram ise, “Bu başarı, tek başıma değil; ailemin, öğretmenlerimin ve okul yöneticilerimin inancıyla mümkün oldu. Kendime güvenen herkese minnettarım” dedi.
Zeynep Bayram’ın bu örnek başarısı, hem okulundaki diğer öğrencilere hem de sınav sürecindeki gençlere ilham kaynağı oldu.








