Koç: ”El ele gönül gönüle Sarayönü için”

Koç: ”El ele gönül gönüle Sarayönü için”
Yeniden Refah Partisi'nin Sarayönü Belediye Başkan adayı Necati Koç, seçim çalışmalarını Ramazan’da da ara vermeden gece gündüz devam ediyor.

Koç, Büyükzengi ve Yenicekaya mahallelerini ziyaretlerinin yanı sıra KOMPEN ve sanayi esnafı ziyaretleri yaptı.

Şifa bekleyen hastaları da unutmayan Koç, ev ziyaretleri yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Koç ayrıca çocuklarla da bir araya gelerek, Belediye başkanı olması durumunda gençler ve çocuklar için, oyun ve spor alanları oluşturup onların sosyal faaliyet yapmalarına imkan sağlayacağını dile getirdi.

koc-el-ele-gonul-gonule-sarayonu-icin-2.jpg

Başkan Adayı Koç’a ziyaretlerinde ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri de eşlik etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Koç, projelerini anlatarak vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istedi.

Gençlik Yürüyüşü yapıldı

Ladik’te düzenlenen gençlik yürüyüşünde Başkan Adayı Necati Koç ve kurmayları yoğun bir kalabalık eşliğinde kahvehaneleri ve işletmeleri ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Adayı Koç, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağını dile getirerek, seçimlerde desteklerini beklediğini dile getirdi.

koc-el-ele-gonul-gonule-sarayonu-icin-3.jpg

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Necati Koç, ”El ele gönül gönüle büyük Sarayönü için çalışıyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Halkımızın her bir ferdiyle gönül bağı kurarak, onların taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde anlamaya gayret ediyoruz. Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın desteğiyle güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Sarayönü için daha güzel ve daha yaşanabilir bir gelecek için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin seçim çalışmaları, ilçe genelinde devam ediyor. Parti yetkilileri, halka daha iyi hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.