Konya'nın Ereğli ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Yalnız yaşayan 70 yaşındaki Nuran Şenli, evinde vahşice öldürülmüş ve 60 bin lirası gasp edilmiş halde bulundu.
Bu korkunç olayın ardından polis, katil zanlısı komşusu ile ona yardım ve yataklık ettiği iddia edilen iki kişiyi tutukladı.
KAN DONDURAN CİNAYETİN PERDE ARKASI
Olay, Yunuslu Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Cuma sabahı evinde bıçaklanmış halde bulunan Nuran Şenli'nin ölümü üzerine harekete geçen polis, apartman komşusu 40 yaşlarındaki A.G.'yi saklandığı evde kıskıvrak yakaladı.
Yapılan aramalarda, gasp edildiği belirtilen yaklaşık 60 bin lira nakit para ve cinayette kullanıldığı düşünülen bıçak da ele geçirildi.
DELİLLERİ KARARTMA GİRİŞİMİNE RAĞMEN YAKALANDILAR
Soruşturmayı derinleştiren Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet zanlısının Y.K. (30) ve A.B. (50) isimli iki kadınla işbirliği içinde olduğunu ve delilleri karartmaya çalıştıklarını tespit etti.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç zanlı, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardındaki detaylar adli makamlarca soruşturulmaya devam ediyor.




