100. Yıl İlkokulu öğrencileri 'Dünya Yürüyüş Günü'nde sağlıklı yaşam için yürüdü

EĞİTİM Yayınlanma : 04 Ekim 2025 09:32 Düzenleme : 04 Ekim 2025 09:32
100. Yıl İlkokulu öğrencileri 'Dünya Yürüyüş Günü'nde sağlıklı yaşam için yürüdü
Samsun'un Havza ilçesinde 100. Yıl İlkokulu öğrencileri, Dünya Yürüyüş Günü kapsamında sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla yaklaşık 1,5 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.
100. Yıl İlkokulu öğrencileri 'Dünya Yürüyüş Günü'nde sağlıklı yaşam için yürüdü

Samsun'un Havza ilçesindeki 100. Yıl İlkokulu öğrencileri, '3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü' dolayısıyla sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla pankartlarla bir yürüyüş düzenledi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN HAREKET

Havza 100. Yıl İlkokulu tarafından organize edilen ve "Hareket ediyor, sağlığımıza dikkat ediyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, okul bahçesinden başlayıp Kılavuz Ormanı'ndaki İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde son buldu. Yaklaşık 1,5 kilometrelik parkurda öğrenciler, taşıdıkları dövizlerle fiziksel aktivitenin hayatımızdaki yerini vurguladı.

ETKİNLİĞİN AMACI VE KATILIMCILAR

Okul Müdürü Hıdır Özdemir, yürüyüşün temel amacının toplumda sağlıklı yaşam bilincini yaymak olduğunu ifade etti. Özdemir, "Sağlığımızdan öncelikle kendimizin sorumlu olduğunu unutmamalıyız. Çocuklarımıza bu bilinci aşılamak, obezite riskine dikkat çekmek ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Etkinliğe öğretmenler, veliler ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri de iştirak etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.