15 Temmuz'da esnaflara Türk Bayrağı hediye edildi

YEREL Yayınlanma : 15 Temmuz 2025 08:46
15 Temmuz'da esnaflara Türk Bayrağı hediye edildi
Kulu Belediye Başkanı Abdürrahim Sertdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Kulu İlçe Başkanı Abdurrahman Çağlayan ve meclis üyeleri ile birlikte 15 Temmuz'un yıldönümünde esnafları ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü olduğuna dikkat çeken Başkan Sertdemir, ''Aziz milletimizin destan yazdığı 15 Temmuz'un yıl dönümü. Milliyetçi Hareket Partisi Kulu İlçe Başkanımız Abdurrahman Çağlayan ve meclis üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek, şanlı Türk bayrağımızı hediye ettik. Bu anlamlı gün öncesinde gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle; milletimizin birliğini, beraberliğini ve vatanına olan bağlılığını simgeleyen bayrağımızı iş yerlerine asarak, ortak hafızamızı diri tutmak istedik. 15 Temmuz, sadece bir gecelik direniş değil; bir milletin iradesine sahip çıkışının, demokrasiye sarılışının adıdır. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

15-temmuzda-esnaflara-turk-bayragi-hediye-edildi-5.jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.