Yunusemre Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası, tam 16 takımın kıyasıya rekabetine sahne oldu. Minik yüreklerin sahada sergilediği centilmenlik ve azim dolu performans, tribünlerdeki izleyicilerden büyük alkış aldı. Bu özel organizasyon, çocukların bayram coşkusunu sporun birleştirici gücüyle harmanladı.

MİNİ FUTBOLCULAR SAHADA DEVLEŞTİ
Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ve U10 yaş kategorisindeki sporcuların boy gösterdiği turnuvada, miniklerin sahaya yansıttığı heyecan ve renkli görüntüler adeta nefes kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmaların sonunda Manisaspor birincilik kupasını kaldırırken, Şehitler Spor Kulübü ikinci, Karşıyaka üçüncü ve ev sahibi Yunusemre Belediyespor ise dördüncülük kürsüsüne adını yazdırdı. Dereceye giren takımların madalyaları ve kupaları, protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

BAŞKAN BALABAN'DAN GELECEĞİN YILDIZLARINA DESTEK MESAJI
Turnuvanın açılış programına eşi Serap Balaban ile birlikte katılan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sporun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimindeki kritik rolüne dikkat çekti. Başkan Balaban, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günü, böylesine coşkulu bir spor organizasyonuyla taçlandırmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sahada ter döken her bir evladımız, bizlerin yarınlarıdır. Onların sporla iç içe, sağlıklı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesi, en temel önceliğimizdir. Çocuklarımızın yüzündeki o saf mutluluk, her türlü emeğe değiyor. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Törene ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Seyit Ali Özmen ve Ali Kuyumcu, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tuncay Öztürk, TÜFAD Manisa Şube Başkanı Cemil Uğur ve çok sayıda veli katıldı.







