29 yıl cezası olan firari, Gemlik'te saklandığı yerde yakalandı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Kasım 2025 01:49 Düzenleme : 23 Kasım 2025 01:49
29 yıl cezası olan firari, Gemlik'te saklandığı yerde yakalandı!
Bursa Gemlik'te, 7 hırsızlık suçundan 29 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası olan firari S.G., polis operasyonuyla saklandığı evde yakalandı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda 7 farklı hırsızlık suçundan toplamda 29 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 2 bin 200 TL adli para cezası bulunan S.G. isimli firari şahıs, saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

UZUN SÜREDİR FİRARİYDİ

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde aranan şahıslara yönelik rutin denetimlerini sürdürürken, uzun süredir firari olarak aranan S.G.'nin izini buldu. Polis, şahsın saklandığı yeri tespit etmesinin ardından hızlı bir operasyon düzenledi.

OPERASYONLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Düzenlenen operasyonla kısa sürede etkisiz hale getirilen S.G., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adli makamlara sevk edildi. Bu yakalama, Gemlik'teki asayişin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.