999 liralık televizyonu almak için birbirlerini ezdiler

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 24 Ekim 2025 01:28 Düzenleme : 24 Ekim 2025 01:38
999 liralık televizyonu almak için birbirlerini ezdiler
Konya'da ünlü bir market zinciri tarafından düzenlenen “Garaj Günleri” izdihama neden oldu. Düzenlenen kampanya kapsamında 999 TL’ye satışa sunulan 32 ekran televizyonları almak isteyen vatandaşlar birbirini ezdi.

LED TELEVİZYON 999 TL'YE SATIŞA SUNULDU

Konya'nın köklü yerel market zinciri, geleneksel hale gelen “Garaj Günleri” etkinliğini Binkonut Şubesinde düzenledi. Kampanya çerçevesinde 50 adet 32 ekran LED TV'nin 999 TL’ye satışa sunulacağı duyuruldu. LED televizyon satışı vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

UZUN KUYRUK OLUŞTURULDU

Marketin 'Garaj Günleri'ni takip eden vatandaşlar sabahın erken saatinde iş yerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağazanın açılış saati ile birlikte içeriye koşan vatandaşlar televizyonlardan alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Televizyonların satıldığı bölüme koşan vatandaşlar bir tanesini alabilmek için büyük çaba sarf etti. İzdiham yaşanan bölümde kutu halindeki televizyonları alabilmek için birbirlerini ezenler de oldu.

 

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Cep telefonu kamerasına yansıyan ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise büyük ilgi gördü. İnsanların televizyonları alabilmek için birbirlerinin elinden çekiştirmesini ve yaşanan izdihamı gören vatandaşlardan bazıları yaptıkları yorumlarda tepki gösterirken, bazıları da halkın düştüğü duruma gülümseyerek geçiştirdi.

BAŞKA ÜRÜNLERDE İNDİRİM YAPTILAR

Market’in “Garaj Günleri” kapsamında giyim, ayakkabı ve terliklerde “bir alana bir bedava”, züccaciye ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde özel fiyatlar, temel gıda ürünlerinde “dip fiyat” uygulaması yapılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.