Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Aygün Metin Cicibaş, 18 yaşındaki kanat oyuncusu Adem Yeşilyurt’a yurt dışından ciddi ilgi olduğunu duyurdu.

ADAM’IN PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka’nın genç yıldızı Adem Yeşilyurt, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Takımda bazı oyuncuların bahis cezası almasının ardından forma şansı bulan 2007 doğumlu genç futbolcu, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek hızla adından söz ettirmeyi başardı. Türkiye’den birçok kulübün ilgisini çeken Adem, özellikle Trabzonspor tarafından yakından takip ediliyor.

YURT DIŞINDAN CİDDİ TEKLİFLER VAR
Cicibaş, Adem Yeşilyurt’a yurt dışından da ciddi teklifler geldiğini ifade etti. Özellikle İngiltere ve Fransa’daki önemli kulüplerin Adem’i istediğini belirten Cicibaş, “Temaslarımız var ama şu anda satmak gibi bir niyetimiz yok. Bizim tek amacımız şampiyon olmak” dedi. Ayrıca, Adem’in Karşıyaka ile Haziran 2029’a kadar geçerli bir sözleşmesi bulunduğunu da sözlerine ekledi.







