Adıyaman'da ev yangını: 67 yaşındaki Feyzullah Dursun ağır yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 13 Şubat 2026 21:54 Düzenleme : 13 Şubat 2026 21:54
Adıyaman'da ev yangını: 67 yaşındaki Feyzullah Dursun ağır yaralandı
Adıyaman'ın Besni ilçesinde, elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıkan ev yangınında 67 yaşındaki Feyzullah Dursun ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Akpınar Köyü'nde, 67 yaşındaki Feyzullah Dursun'un evinde çıkan yangın, bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Yangının, ısınmak için kullanılan elektrikli ısıtıcının koltuğun üzerine devrilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Elektrikli ısıtıcının neden olduğu yangın, hızla yayılarak evin ikinci katını sardı. Alevlerin arasında kalan Feyzullah Dursun, olay yerinde ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Feyzullah Dursun, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, Dursun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın tamamen söndürüldü. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı ve yangının kesin nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.