Ağrı'da bir konutta gerçekleştirilen operasyonda, sahte Amerikan doları, tarihi eser niteliğindeki sikkeler ve çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.

OPERASYON DETAYLARI
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini engellemeye yönelik sürdürdükleri çalışmalar çerçevesinde il merkezinde belirlenen bir adrese baskın yaptı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Adreste yapılan detaylı aramalarda, 78 adet 100 Amerikan Doları ile 80 adet 50 Amerikan Doları olmak üzere toplamda sahte olduğu değerlendirilen yüklü miktarda döviz bulundu. Ayrıca, 40 adet tarihi eser niteliğinde sikke, 5 adet 9x19 mm çapında fişek ve 2 adet muşta da ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.








