Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü kız öğrenci yurdunda öğrencilerle buluştu

EĞİTİM Yayınlanma : 03 Ekim 2025 21:05 Düzenleme : 03 Ekim 2025 21:05
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü kız öğrenci yurdunda öğrencilerle buluştu
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Öğretmen Nurgül Gelturan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı kız öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve onların taleplerini dinledi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü kız öğrenci yurdunda öğrencilerle buluştu

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Öğretmen Nurgül Gelturan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı kız öğrenci yurdunu ziyaret etti ve öğrencilerle bir araya geldi.

PANSİYONDA İNCELEMELER

Şube Müdürü Necmi Karaoğlan ile birlikte yurda gelen Kökrek, pansiyonda incelemelerde bulundu. Okul müdürü Murat Demir'den pansiyonun işleyişi, kapasitesi ve öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgi alan Kökrek, öğrenci yaşam alanlarını gezdi.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET VE TALEPLER

İncelemelerin ardından öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyen Kökrek, yemekhanede öğrencilerle sohbet ederek onların duygu ve düşüncelerini dinledi. Dinleme salonunda bir araya geldiği öğrencilerin taleplerini tek tek not alan Kökrek, pansiyonlarda kalan öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunacak görüşlerini önemsediklerini belirtti. Kökrek, pansiyonlarda düzenli olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını yerinde görerek çözüm üretmek, onların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunmak önceliğimizdir. Bu kapsamda pansiyon ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.